About

 

Over ons

Wat doen we?

YoungMinded B.V. ontwikkelt en exploiteert internetconcepten. Op dit moment werken we hard aan de ontwikkeling van onze nieuwe vergelijkingssite Kopen.nl. We zijn niet onbekend met de vergelijkingswereld. Via vergelijkingssite GSMacties.nl (onder beheer van YM Telecom BV) worden sinds 2007 dagelijks vele duizenden mensen aan de hand genomen en door het oerwoud aan acties in telecomland geleid. Daarnaast werd in maart 2014 de lokale zoekmachine Locallio.nl gelanceerd. Op Locallio.nl vinden consumenten alles in de buurt, zoals winkels, diensten en restaurants. Vanwege onze nieuwe focus op Kopen.nl is Locallio voor overname beschikbaar. Neem contact met ons op voor meer informatie.


Wat betekent "YoungMinded"?

YoungMinded betekent "jong van geest". De internetwereld ontwikkelt zich enorm snel. Om hierin als onderneming je plek te veroveren en te behouden is een slimme uitwerking van onderscheidende concepten erg belangrijk, evenals snel inspelen op nieuwe ontwikkelingen en mogelijkheden. Om dit te realiseren is het belangrijk dat je verstand en geest jong en fris blijven, ofwel: YoungMinded.


Geschiedenis

YoungMinded B.V. werd opgericht op 30 november 2011 door Ruud Martens, maar de geschiedenis gaat verder terug. De naam YoungMinded werd in 2004 al voor het eerst gebruikt onder een website waar bezoekers onder andere ringtones konden bestellen. Sindsdien is de naam YoungMinded teruggekomen bij enkele kleinere projecten en sinds de zomer van 2007 ook bij GSMacties.nl. Omdat GSMacties.nl goed ontvangen werd door haar bezoekers en hierdoor flink groeide, werd YoungMinded begin 2008 ingeschreven bij de Kamer van Koophandel om als bedrijf verder te gaan. In de zomer van 2008 werd SIMacties.nl gelanceerd om ook sim only aanbiedingen te vergelijken, maar inmiddels is dit geïntegreerd in GSMacties.nl.

Op 18 maart 2014 is Locallio.nl online gegaan. Na een kraamtijd van 9 maanden was de tijd rijp om Nederland kennis te laten maken met een unieke website die de online en offline wereld op een leuke en eenvoudige wijze met elkaar verbindt, zodat consumenten zich ook online in hun eigen buurt kunnen oriënteren. Sinds de lancering groeit Locallio erg hard en na 1 maand konden we zelfs al de 100.000e bezoeker verwelkomen!

In de loop der tijd is de onderneming omgezet naar YoungMinded B.V. voor algemene internetconcepten (zoals Locallio) en YM Telecom B.V. voor telecomconcepten.

Over de oprichter

  • Naam: Ruud Martens
  • Geboren: 10-05-1984

Ruud Martens

YoungMinded B.V. en YM Telecom B.V. zijn opgericht door Ruud Martens. Sinds internetten voor hem mogelijk werd, is hij geïnteresseerd in het creëren van websites. Na enkele jaren oefenen en rommelen werd op de zolderkamer GSMacties.nl in elkaar gezet. Na het afronden van de studies Management, Economie en Recht (Bachelor of Business Administration, Avans hogeschool Den Bosch) en Bedrijfscommunicatie en Digitale Media (Master of Arts, Universiteit van Tilburg) is Ruud fulltime doorgegaan met ondernemen in de internetwereld.

YoungMinded BV   &   YM Telecom BV     © 2004 - 2023