Contact

 

Websites

Op deze pagina vind je naast ons nieuwste project Locallio ook enkele vergelijkingssites die YoungMinded heeft ontwikkeld en momenteel exploiteert. Deze vergelijkers helpen elke maand ruim 100.000 consumenten in hun zoektocht naar een passende telefoon of tablet.


Locallio.nl
Locallio is sinds maart 2014 online en is absoluut het grootste project van YoungMinded. Locallio is een website waarop consumenten alles in de buurt kunnen vinden: winkels, diensten, restaurants, activiteiten, gelegenheden om te overnachten en nog veel meer. Ondanks haar korte bestaan bereikt Locallio nu al vele duizenden consumenten per dag! Bekijk ook jouw woonplaats op Locallio.nl

  www.locallio.nl
Facebook  
Twitter  GSMacties.nl
Op GSMacties.nl vergelijk je zeer eenvoudig en overzichtelijk de beste acties die telecomland de consument te bieden heeft. Naast de beste acties zorgt onze redactie voor het laatste telecomnieuws, de nieuwste telefoons en de belangrijkste informatie over telefoons, zoals specificaties, ervaringen, foto's en filmpjes.

  www.gsmacties.nl
Facebook  
Twitter  TABLETacties.nl
Tablets zijn enorm in opkomst. Het zal niet lang duren voordat in ieder huishouden minstens 1 tablet te vinden is. Een logische aanvulling op GSMacties.nl is daarom TABLETacties.nl. De site is sinds augustus 2011 online en nog volop in ontwikkeling. TABLETacties.nl biedt haar bezoekers het laatste nieuws over tablets, uitgebreide informatie over tablets en de mogelijkheid om prijzen van tablets te vergelijken.

  www.tabletacties.nl
Facebook  
Twitter  SIMacties.nl
Een jaar na de lancering van GSMacties.nl is SIMacties.nl gelanceerd. Hoewel de sim only acties inmiddels zijn geïntegreerd in GSMacties.nl, is de website van SIMacties.nl nog steeds te bereiken.

  www.simacties.nl
  www.gsmacties.nl/sim-only
Websites voor derden

Rijschool Talent op Wielen Autorijschool Talent op Wielen
Talent op Wielen is een rijschool in Someren en Asten en omgeving. YoungMinded ontwikkelde de website voor Talent op Wielen.

  www.talentopwielen.nl

 

YoungMinded BV   &   YM Telecom BV     © 2004 - 2017