Contact

 

Websites

Op deze pagina vind je de concepten die YoungMinded heeft ontwikkeld en momenteel exploiteert. Dagelijks helpen onze websites duizenden consumenten.


Locallio.nl
De lokale zoekmachine Locallio is sinds maart 2014 online. Locallio is een website waarop consumenten alles in de buurt kunnen vinden: winkels, diensten, restaurants, activiteiten, overnachtingsmogelijkheden en nog veel meer. In de eerste 3 maanden van haar bestaan wist Locallio al 300.000 consumenten te bereiken.

Vanwege onze nieuwe focus op Kopen.nl is Locallio nu voor overname beschikbaar. Neem voor meer informatie contact met ons op.

  www.locallio.nl
Facebook  
Twitter  GSMacties.nl
Op GSMacties.nl vergelijk je eenvoudig en overzichtelijk de beste acties die telecomland de consument te bieden heeft. Op GSMacties.nl vind je altijd de nieuwste telefoons en alle informatie over telefoons, zoals specificaties, ervaringen, foto's en filmpjes. De activiteiten van GSMacties.nl zijn ondergebracht in zusteronderneming YM Telecom BV.

  www.gsmacties.nl
Facebook  
Twitter  TABLETacties.nl
Tablets hebben de afgelopen jaren enorm aan populariteit gewonnen. Een logische aanvulling op GSMacties.nl was daarom TABLETacties.nl, gelanceerd in augustus 2011. De ontwikkeling voor TABLETacties.nl is inmiddels gestaakt, maar op Kopen.nl gaan we de mogelijkheid bieden om tablets te vergelijken.

  www.tabletacties.nl
Facebook  
Twitter  SIMacties.nl
Een jaar na de lancering van GSMacties.nl is SIMacties.nl gelanceerd. Hoewel de sim only acties inmiddels zijn geïntegreerd in GSMacties.nl, is de website van SIMacties.nl nog steeds te bereiken.

  www.simacties.nl
  www.gsmacties.nl/sim-only
Websites voor derden

Rijschool Talent op Wielen Autorijschool Talent op Wielen
Talent op Wielen is een rijschool in Someren en Asten en omgeving. YoungMinded ontwikkelde de website voor Talent op Wielen.

  www.talentopwielen.nl

 

YoungMinded BV   &   YM Telecom BV     © 2004 - 2021