Contact

 

Websites

Op deze pagina vind je naast ons nieuwste project Locallio ook enkele vergelijkingssites die YoungMinded heeft ontwikkeld en momenteel exploiteert. Deze vergelijkers helpen elke maand ruim 100.000 consumenten in hun zoektocht naar een passende telefoon of tablet.


GSMacties.nl
Op GSMacties.nl vergelijk je zeer eenvoudig en overzichtelijk de beste acties die telecomland de consument te bieden heeft. Naast de beste acties zorgt onze redactie voor het laatste telecomnieuws, de nieuwste telefoons en de belangrijkste informatie over telefoons, zoals specificaties, ervaringen, foto's en filmpjes.

  www.gsmacties.nl
Facebook  
Twitter  Kopen.nl
Kopen.nl is een productvergelijker. Deze site is nog volop in ontwikkeling.

  www.kopen.nlLocallio.nl
Locallio is sinds maart 2014 online. Locallio is een website waarop consumenten alles in de buurt kunnen vinden: winkels, diensten, restaurants, activiteiten, gelegenheden om te overnachten en nog veel meer. In de eerste maanden van haar bestaan wist Locallio al vele duizenden consumenten per dag te bereiken! Bekijk ook jouw woonplaats op Locallio.nl

  www.locallio.nl
Facebook  
Twitter  SIMacties.nl
Een jaar na de lancering van GSMacties.nl is SIMacties.nl gelanceerd. De sim only acties zijn inmiddels geïntegreerd op GSMacties.nl.

  www.gsmacties.nl/sim-only
Websites voor derden

Rijschool Talent op Wielen Autorijschool Talent op Wielen
Talent op Wielen is een rijschool in Someren en Asten en omgeving. YoungMinded ontwikkelde de website voor Talent op Wielen.

  www.talentopwielen.nl

 

YoungMinded BV   &   YM Telecom BV     © 2004 - 2024